top of page
Wandel fotowedstrijd Photo-RAW
Wandel fotowedstrijd Photo-RAW

za 01 jul

|

Lanaken

Wandel fotowedstrijd Photo-RAW

Wandeltocht door Lanaken met fotografieopdrachten die je kunt indienen voor de fotografiewedstrijd van Photo RAW. Start vanaf 1-7-2023 om 06:00 uur Sluiting, mogelijkheid tot inzenden foto's tot 31-8-2023 om 22:00 uur Mede mogelijk gemaakt door: Geenard-Electro

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

01 jul 06:00 – 31 aug 22:00

Lanaken, Neerharenweg 12, 3620 Lanaken, België

Gasten

Over het evenement

Ontdek onze foto wandelwedstrijd door Lanaken, een avontuur van ongeveer 6 kilometer dat rolstoeltoegankelijk is. Deze unieke wandeling is beschikbaar gedurende de hele maanden juli en augustus.

Tijdens je tocht kom je maar liefst 8 boeiende fotografieopdrachten tegen, die je kunt gebruiken om deel te nemen aan de fotografiewedstrijd van Photo RAW. Scan de QR-codes die je onderweg tegenkomt en ontdek je opdrachten, inclusief handige tips en suggesties om je fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Op 1 juli 2023 om 06:00 uur begint het avontuur. Je hebt ruimschoots de tijd om de wandelroute op eigen initiatief te voltooien en je foto's in te zenden. Maar wees op tijd, want de sluiting voor het indienen van je foto's is op 31 augustus 2023 om 22:00 uur.  

Maak kans op geweldige prijzen! De beste foto's worden beloond met een cadeaubon van €40,- €60,- of zelfs €100,- En dat is nog niet alles! Naast de prijzen van de fotografiewedstrijd ontvangt de uiteindelijke winnaar ook een gratis lidmaatschap bij onze club tot het einde van 2023. Dit geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze activiteiten die we gedurende het jaar organiseren. 

Dus laat je passie voor fotografie samenkomen met je liefde voor natuur en cultuur tijdens deze foto wandelwedstrijd. Veel succes!

Deel dit evenement

bottom of page