top of page
Open Photoshoot
Open Photoshoot

zo 18 jun

|

Pietersheim

Open Photoshoot

Voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Kennismaking Photo RAW Aanvang tussen 13:00 en 14:30 Kennis van basisfotografie is wenselijk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

18 jun 13:00 – 14:30

Pietersheim, Neerharenweg, 3620 Lanaken, België

Gasten

Over het evenement

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan onze Open Photoshoot bij Photo RAW. Onze fotoclub organiseert deze dag om fotografen van alle niveaus de kans te geven om ons te ontmoeten, te leren kennen en deel te nemen aan een gezellige en leerzame dag.

De Open Photoshoot dag vindt plaats op 18-6-2023 aan de visvijver Pietersheim. We zullen verschillende thema's hebben waarin u kunt deelnemen en uw vaardigheden kunt uitproberen. We hebben ook ervaren fotografen die u graag tips en trucs zullen geven en u kunnen helpen bij het verbeteren van uw fotografie.

Onze Open Photoshoot dag is gratis voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie. Het enige dat u hoeft te doen is uw camera mee te nemen en uw enthousiasme om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te leren. 

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, meld u dan hier aan. Laat ons weten met hoeveel personen u komt. We willen u ook vragen om ons te laten weten welke apparatuur u zult gebruiken en welke thema's u zou willen verkennen.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze Open Photoshoot dag en kijken er naar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Photo RAW

Deel dit evenement

bottom of page