top of page

Acerca de

Vogelhuisje aan een tak van een boom

Lid worden

Wat biedt Photo RAW

Photo RAW Is een gezellige groep fotoliefhebbers die elkaar stimuleren en er maandelijks samen op  uit trekken naar verschillende fotografieonderwerpen / reportages. We moedigen elkaar aan tot het realiseren en tonen van onze creatieve werken. Verder hebben wij elke eerste donderdag van de maand een fotobespreking, hiermee halen we gezamenlijk ons niveau omhoog. Van elk lid worden er na bespreking 3 foto’s van onze gezamenlijke fotografie-uitstap op onze website geplaatst.

 

Inbreng van fotografieonderwerpen van leden wordt serieus genomen en besproken om deze eventueel tot uitvoering te brengen. Alle disciplines en onderwerpen kunnen besproken worden. Natuurlijk ben je vrij om deel te nemen aan onze fotografie momenten en uitstappen.

 

Jaarlijks organiseert Photo RAW een tentoonstelling die een overzicht geeft van wat we in het voorbije jaar hebben gerealiseerd. Deze tentoonstelling is heel gevarieerd.

 

Leden van Photo RAW krijgen een eigen account met profielpagina waar ze eenvoudig foto’s kunnen uploaden voor de besprekingen. Leden krijgen ook  toegang tot het archief met diverse documentatie en nieuwsbrieven.

 

Verder proberen wij jaarlijks een workshop te realiseren, en een zomer barbecue mag natuur niet ontbreken.

 

Wil je meer uit je camera halen? Wil jij je creatieve grenzen opzoeken en verleggen. Vind je het leuk om samen nieuwe fotografische uitdagingen aan te gaan?  Dan zouden wij het fijn vinden om jou ook ons te mogen noemen.

Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn welkom. Wel wordt er van je verwacht dat je basiskennis van je systeemcamera hebt. Klik hier om ons huishoudelijk reglement te raadplegen.

Geen twijfels meer?!

 

Stuur dan onderstaand aanmeldingsformulier in, je krijgt dan een vragenlijst zodat we je beter leren kennen.

Na het invullen van de vragenlijst ben je nog niets verplicht. Pas na betaling van het lidgeld word je officieel lid van Photo RAW en kun je deelnemen aan al onze activiteiten. Meer informatie wordt je later toegezonden.

Aanmelden als lid bij Photo RAW

bottom of page