Image

Modellen

Bij ons zijn we regelmatig op zoek naar modellen voor leuke en creatieve fotoshoots. We werken op basis van TFCD (Time for CD), waarbij het model de beste foto's van de sessie ontvangt. Deze foto's kunnen gemakkelijk worden gedownload via onze website, waarvoor een wachtwoord vereist is om de privacy van onze modellen te waarborgen. 

Heb je altijd al model willen staan en wil je graag een unieke ervaring beleven? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen! We zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten en verschillende looks om onze artistieke visie tot leven te brengen. Of je nu een beginnend model bent of al enige ervaring hebt, bij ons ben je van harte welkom.


Samen creëren we adembenemende beelden en maken we magische momenten vast. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en wie weet sta jij binnenkort voor onze camera te schitteren.

Wat is TFCD?

TFCD staat voor Time for CD, wat betekent dat zowel de fotograaf als het model hun tijd en talenten inbrengen in ruil voor een cd (of digitale download) met de beste foto's van de sessie. Dit biedt een geweldige kans voor modellen om professionele foto's te ontvangen zonder kosten voor een fotoshoot.

Als model krijg je de kans om samen met onze getalenteerde fotografen te werken en jouw unieke uitstraling vast te leggen. Na de shoot selecteren we zorgvuldig de beste foto's en stellen we deze beschikbaar voor jou om te downloaden via onze website. Dit geeft je de mogelijkheid om de prachtige resultaten van de sessie te bekijken en te gebruiken voor je portfolio, sociale media of persoonlijke doeleinden.

Dus, als je geïnteresseerd bent in een onvergetelijke fotoshoot ervaring en het ontvangen van professionele foto's, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We verwelkomen nieuwe modellen met open armen en kijken ernaar uit om samen unieke visuele verhalen te creëren.