Reportages

Museum fotografie

Verken mode vanuit een nieuw perspectief in een museum, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt. Laat je leiden door de creatieve visie van onze fotograaf terwijl we de modecollectie tot leven brengen door unieke composities, intrigerende invalshoeken en verrassende details.

Fotogalerij 

Nachtfotografie

Bij nachtfotografie draait alles om het vastleggen van de unieke sfeer die alleen 's nachts te vinden is. Met behulp van lange belichtingstijden en vaak een statief, worden scènes tot leven gebracht die anders verborgen zouden blijven in het duister. Of het nu gaat om sprankelende stadsgezichten, glinsterende sterrenhemels of mysterieuze nachtlandschappen, nachtfotografie opent de deur naar een wereld vol mogelijkheden.

Fotogalerij

Splash fotografie

Druppel- of splashfotografie is een creatieve vorm waarbij het moment van vloeistofdruppels of vallende objecten in water wordt vastgelegd. Snelle bewegingen Worden bevroren met flitsers. Bij het druppelen proberen fotografen unieke vormen en patronen te vangen, wat resulteert in indrukwekkende beelden. Het is een uitdagende maar belonende techniek die precisie en experimentatie vraagt.

Fotogalerij

Lange sluitertijd water

La Hoëgne, een betoverende rivier in Wallonië, België, staat bekend om haar schilderachtige schoonheid en watervallen, waaronder de opvallende Cascade de la Hoëgne. Dit populaire gebied trekt wandelaars, natuurliefhebbers en fotografen aan vanwege het prachtige landschap en de serene omgeving.

Fotogalerij

Hertenbrons Weerterbos

Bronsttijd van edelherten in het Weerterbos, een natuurgebied in Nederland. De hertenbronst, ook wel bekend als de paartijd, is het seizoen waarin mannelijke herten (edelherten) actief op zoek gaan naar vrouwtjes om mee te paren. 

Fotogalerij

Karting Genk

Circuit Karting in de Belgische stad Genk. Het circuit is gelegen aan de N75 aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen tussen Waterschei en As.

Fotogalerij

Reflectie

In de context van fotografie verwijst reflectie naar het fenomeen waarbij lichtstralen van een oppervlak terugkaatsen en opnieuw op een ander oppervlak terechtkomen, inclusief de lens van een camera. Reflectie in fotografie kan zowel gewenste als ongewenste effecten hebben.

Fotogalerij

 

Antwerpen

Antwerpen, een bruisende stad in België, is het culturele, economische en historische centrum van het Vlaamse Gewest. Bekend om iconische bezienswaardigheden zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis, speelt Antwerpen ook een wereldwijde rol als belangrijke havenstad en centrum voor de diamanthandel. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen, blijft Antwerpen een betoverende mix van verleden en heden.

Fotogalerij

Cultural style week

Met veel enthousiasme en onze camera's in de aanslag, hebben wij als fotografen deelgenomen aan Cultural Style Week 2023 in Den Haag. Van kleurrijke gewaden en traditionele outfits tot gedurfde kapsels en verfijnde make-up, elke foto verteld een verhaal. Een verhaal van culturele trots, innovatie en artistieke expressie.

Landschaftspark Duisburg

Landschaftspark Duisburg, gelegen in Duisburg, Duitsland, is een uniek industrieel monument en recreatiegebied. Het voormalige hoogovencomplex is omgevormd tot een indrukwekkend park. Verlichte industriële structuren creëren 's avonds een betoverende sfeer, waardoor het park een levendig eerbetoon is aan het industriële verleden van de regio.

Fotogalerij

 

Sledehondenwedstrijd Sank Vith

31ste internationale sledehondenwedstrijd georganiseerd door het Snow Hook Team vzw

Fotogalerij

Studiofotografie

Studiofotografie. Highkey, lowkey en greenscreen. Bij high-key en low-key ligt de nadruk op het beheren van de belichting om de gewenste sfeer te creëren, terwijl greenscreen een meer technische benadering is om later digitale manipulatie van de achtergrond mogelijk te maken. Alle drie deze technieken bieden fotografen de mogelijkheid om creatieve en visueel aantrekkelijke resultaten te bereiken.

Fotogalerij