Onze leden

Welkom bij onze levendige fotogroep van gepassioneerde fotografen. Hier krijg je de kans om meer te leren over onze leden, hun unieke stijlen en verhalen.

Bart Lenssen
Bart Lenssen
Bruno Jacobs
Bruno Jacobs
Guido Vermeulen
Guido Vermeulen
Gwen Bake
Gwen Bake
Ingrid Heuts
Ingrid Heuts
Image
Lindy Grooten
Pascal Boelen
Pascal Boelen

Wat bied Photo RAW

 

Photo RAW Is een gezellige groep fotoliefhebbers die elkaar stimuleren en er maandelijks samen op  uit trekken naar verschillende fotografieonderwerpen / reportages. We moedigen elkaar aan tot het realiseren en tonen van onze creatieve werken. Verder hebben wij elke eerste donderdag van de maand een fotobespreking, hiermee halen we gezamenlijk ons niveau omhoog. Van elk lid worden er na bespreking 3 foto’s van onze gezamenlijke fotografie-uitstap op onze website geplaatst.

Inbreng van fotografieonderwerpen van leden wordt serieus genomen en besproken om deze eventueel tot uitvoering te brengen. Alle disciplines en onderwerpen kunnen besproken worden. Natuurlijk ben je vrij om deel te nemen aan onze fotografie momenten en uitstappen.

Wil je meer uit je camera halen? Wil jij je creatieve grenzen opzoeken en verleggen. Vind je het leuk om samen nieuwe fotografische uitdagingen aan te gaan?  Dan zouden wij het fijn vinden om jou ook ons te mogen noemen.

Zowel beginnende als gevorderde fotografen zijn welkom. Wel wordt er van je verwacht dat je basiskennis van je systeemcamera hebt. Klik hier om ons huishoudelijk reglement te raadplegen.

Image